Leerlingen

De leerlingen zijn voor Sereno erg belangrijk. De jeugd heeft immers de toekomst! Helaas is de groep leerlingen in coronatijd flink geslonken. Gelukkig starten we binnenkort weer men een nieuw leerlingenproject. Bij ons kan de keuze gemaakt worden om een blaasinstrument te bespelen of slagwerk te gaan spelen. We werken samen met een team van enthousiaste docenten om de leerlingen te voorzien van een gedegen opleiding.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze voorzitter via het contactformulier of serenobaflo@gmail.com

 

Leerlingenorkest 'De Notenkrakers'

In september 2017 van zijn we begonnen met ons eigen leerlingenorkest. Tijdens de Donateursavond van 2018 werd de naam van dit opleidingsorkest bekend gemaakt; De Notenkrakers. Deze naam is bedacht door oud dirigent Marco Middelberg. In dit orkest spelen leerlingen slagwerk en koper, die soms nog maar kort op les zitten, maar soms ook al langer bezig zijn. Ideaal om al een beetje aan het samenspelen te wennen.

Update: Helaas zijn er momenteel geen leerlingen in ons leerlingenorkest. Daarom zijn er geen repetities van de Notenkrakers in de zaal van Dorpshuis Agricola.

We willen bij deze wel een oproep doen. Lijkt het u of uw kind leuk om bij Sereno te komen spelen? Wie weet speel jij dan binnenkort wel bij de Notenkrakers en kunnen we dit prachtige orkest nieuw leven inblazen.

Meer informatie over De Notenkrakers en de mogelijkheden? Neem contact met ons op.