Nieuws

Nieuws

De jaarlijkse potgrond-aktie was weer een groot succes! We willen iedereen hartelijk bedanken voor de financiële steun door het afnemen van de potgrond,  maar ook de vele giften die we daarbij mochten ontvangen.

img-20190308-wa0002

Geslaagde donateursavond 2019 in Den Andel

Op zaterdag 2 maart 2019 hebben we weer ons jaarlijkse Donateursconcert gegeven in Dorpshuis ”Op Streek” in Den Andel.  Speciaal voor deze avond hadden orkest en malletband weer een afwisselend programma ingestudeerd, maar waren De Notenkrakers ook van de partij. Kees Heemenga nam na vele jaren afscheid van Sereno. Kees is iemand die zich altijd op vele manieren ingezet heeft voor de vereniging. Zo is hij naast spelend lid ook jaren penningmeester geweest, altijd van de partij als de handen uit de mouwen moesten worden gestoken en kon men bij mankementen aan het instrument ALTIJD bij Kees terecht. We kijken terug op vele mooie jaren waarin prachtige herinneringen zijn gemaakt. Kees: We bedanken jou voor je tomeloze inzet en hopen tegelijkertijd dat we je nog vaak mogen begroeten tijdens onze activiteiten!

dsc_1727

Terwijl er afscheid werd genomen van Kees was er aan de andere kant ook feest, want de zusjes Jannie en Mannie zijn dit jaar 50 jaar lid bij onze vereniging. Dat is natuurlijk iets waar je niet zomaar aan voorbij kunt gaan! Teveel aandacht voor dit gebeuren wilden ze eigenlijk niet, maar ze werden wel even voor op het podium geroepen waar ze een prachtige speech van voorzitter Irma de Groot kregen als blijk van waardering voor zoveel jaren van inzet. Beide dames hebben ook een lange periode in het bestuur gezeten en altijd flink wat werk verzet!! Voorlopig stoppen ze nog niet, dus wat ons betreft: Op naar de 60 jaar!

dsc_1745

Het hoogtepunt van de avond was misschien wel het fantastische optreden van De Notenkrakers. Wat een mooi opleidingsorkest heeft Sereno! Met veel enthousiasme zetten de jongste muzikanten een spetterend optreden neer en waren ze daarmee letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van deze avond.

dsc_1724

20181126_180331

De uitslag van de verloting is bekend. Zit uw lot erbij? Dan kunt u dat eenvoudig kenbaar maken door een mailtje te versturen naar serenobaflo@gmail.com  De penningmeester zal dan contact met u opnemen.